Ceremonie De Gouden Handschoen 2020

Geachte boksliefhebbers
 
 
De Gouden Handschoen wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met onze collegafederaties en het comité van de “Belgian Golden Gloves” in aanwezigheid van van vele genodigde. Dit jaar ten gevolge van de COVID-19 maatregelen kon dit helaas in deze vorm niet doorgaan. Echter laat de Belgische bokssport zich niet KO slaan door het virus en heeft het toch voortgezet.
 
Om onze boksers die zich dag in en uit inzetten voor de sport ook dit jaar in de bloemetjes te leggen hebben wij gekozen voor een digitale ceremonie, waarbij wij de laureaten in de diverse categorieën bekendmaken via videobeelden (zie verder).
 
Via deze weg willen wij iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze toch wel uitzonderlijke editie! Specifiek willen wij nogmaals de laureaten proficiat wensen.
 
Gefeliciteerd Delfine Persoon (GOUD), Daniëlla Somers (Life Time), Francesco Patera (Goud en Zilver), Hovannes Martirosyan (Brons), Miko Khatchatryan (Brons), Amy Naert (Brons), Victor Schelstraete (Beste amateur) en Anais Rousseaux (Beste amateur)!
 
Met vriendelijke groet
Vlaamse Boks Liga vzw
 
#verenigdvooreensterkerbokslandschap